Tenis

Sorana Cirstea vorbeste despre retragerea din tenis: “Buletinul nu minte” (VIDEO)

Invinsa in primul tur la turneul WTA 125 organizat de Ion Tiriac la Bucuresti, jucatoarea Sorana Cirstea (32 de ani) vorbeste pentru prima data despre perspectiva retagerii din tenis.

Chiar daca admite ca nu se va intampla "maine" , Sorana Cirstea spune ca nu mai are in fata prea multi ani de cariera.

Sfert-finalista la Roland Garros in 2009, rezultat ramas etalon pentru cariera sportivei din Targoviste, Cirstea spune ca bucuria de a juca inca e acolo si simte ca mai poate obtine rezultate de top in circuit.

"Nu mai am zece ani de cariera in fata. e normal sa te gandesti la retragere, insa momentan sunt suta la suta concentrata pe tenis. Chiar daca eu ma simt bine si stiu ca pot juca foarte bine.

"E un alt motiv pentru care sunt aici, dar normal stiu ca nu mai am multi ani in fata. E un lucru realist, nu e o frica. Nu mi-am dat un deadline, nu cread in deadline-uri.

"Atat timp cat voi avea bucurie cand intru pe teren si cat voi simti ca pot face rezulate, voi continua sa joc. Cand voi pierde bucuria si jocul atunci vor incepe semnele de intrebare si voi avea o discutie cu mine.

"Nu e o decizie pe care o voi lua maine, dar e normal sa fiu pe final de cariera pentru ca buletinul nu minte", a spus Sorana Cirstea intr-o conferinta de presa pe care o puteti vedea in integralitate pe canalul nostru de Youtube.



Sorana Cirstea vorbeste despre retragerea din tenis: “Buletinul nu minte” (VIDEO)