Tenis

Sorana Cirstea intimidata de Serena Williams: “La ea era antrenata treaba asta”

Pentru Sorana Cirstea sezonul 2022 s-a incheiat dupa turneul WTA 125 de la Bucuresti, unde a pierdut inca din primul tur din postura de principala favorita.

Sorana Cirstea are suficient timp de povesti si amintiri, printre acestea numarandu-se si finala pierduta in 2013 la Toronto contra Serenei Williams.

O jucatoare despre Cirstea spune ca avea capacitatea sa-si intimedeze adversarele inca dinaintea primului schimb de mingi.

“La ea era antrenata treaba asta, sa te intimideze din vestiar. Serena nu vorbea cu nimeni in vestiar, cu nicio alta jucatoare, si avea o aura care te indimida.

“Nu am sa uit, jucam finala la Toronto, in 2013. Jucam foarte bine, batusem jucatoare bune. Eu eram singura acolo, mica, iar ea cu tot staff-ul. Era inconjurata de foarte multi oameni. Tu te trezeai singura pe tunelul spre teren, ea era cu zece persoane langa.

“La incalzire, bati putin mingea de pe spate, de pe linie, si apoi te duci in fata sa faci cateva voleuri. De pe spate dadea usor mingea, insa cand ajungea la voleuri dadea full in tine. Totul era un mesaj. Cand intrai in meci erai deja defensiv. In zilele ei, a fost o jucatoare extraordinara. Avea o forta si o tehnica impecabila, era si inteligenta in joc”, a declarat Sorana Cirstea in podcastul “La Fileu”.

Ne amintim ca Sorana Cirstea n-a avut nicio parere despre retragerea Serenei Williams din tenis, atunci cand a fost intrebata recent intr-o conferinta de presa.



Sorana Cirstea intimidata de Serena Williams: “La ea era antrenata treaba asta”