Tenis

Simona Halep vrea sa-si prelungeasca intelegerea cu Darren Cahill

Multumita de cum a decurs pana acum colaborarea cu Darren Cahill, jucatorea Simona Halep vrea sa lucreze in continuare cu australianul despre care spune ca gaseste intotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a o calma cand este nevoie.

Un astfel de episod s-a petrecut, duminica, in timpul meciului cu Madison Keys de la Turneul Campioanelor din Singapore cand, la 6-2, 1-2, Halep a solicitat interventia lui Cahill la banca intr-un moment de panica si usoara iritare.

Halep ratase doua mingi de break, iar Keys juca tot mai agresiv punand presiune pe jucatoarea noastra.

Interventia lui Cahill s-a dovedit de bun augur, Simona reusind sa depaseasca momentul si sa castige trei game-uri la rand prin care s-a distantat la 4-2.

Cahill i-a transmis din calmul sau lui Halep, oferindu-i de asemenea si cateva sfaturi tactice despre cum sa-si puna mai bine in valoare lovitura de rever.

De asemenea, Cahill a indemnat-o pe Simona sa forteze pe forehand-ul adversarei de unde au venit majoriatea erorilor nefortate si niciodata sa nu se uite spre echipa pentru motive negative din joc.

"Stie cum sa vorbeasca cu mine cand am nevoie de un sfat. Ma calmeaza si este perfect", a spus Halep dupa meci.

"Cred ca vom vorbi dupa acest turneu si sper ca va dori sa continue cu mine. Anul inca nu s-a incheiat si trebuie sa discutam. Daca vom avea o discutie despre acest an, va fi despre cele cateva meciuri importante pe care le-am pierdut, pentru ca vreau sa joc mai bine anul urmat", a adaugat Halep.

Simona Halep a castigat trei turnee in acest an, la Madrid, Bucuresti si Montreal, acumuland un record de 45-16.

Colaborarea cu Darren Cahill a inceput in luna ianuarie, dupa ce Halep a mai lucrat cu Adrian Marcu, Wim Fisette si Victor Ionita.



Simona Halep vrea sa-si prelungeasca intelegerea cu Darren Cahill