Tenis

Simona Halep vrea sa joace cat mai mult cu Serena Williams

In timp ce majoritatea jucatoarelor din circuit cauta sa evite pe cat posibil o intalnire cu lidera mondiala, Simona Halep a explicat intr-o conferinta de presa de ce isi doreste sa joace cat mai multe meciuri contra Serenei Williams.

“Serena este puternica si este o mare campioana. Stie cum sa gestioneze orice situatie, o admir foarte mult si am invatat multe lucruri de la ea. Vreau sa o intalnesc de multe ori, pentru ca devin mai puternica dupa ce joc cu ea”, a spus Halep.

Jucatoarea noastra a vorbit si despre perspectiva ajungerii pe prima pozitie in clasamentul mondial.

“Este greu sa te gandesti ca poti fi numarul unu, cand Serena este numarul unu mondial. Sunt insa increzatoare ca pot castiga mai multe titluri si ca pot urca in clasament”, a adaugat Halep.

Aceasta ocupa in prezent locul 3 in ierarhia mondiala, dupa Serena Williams si Maria Sharapova, dar poate reveni pe a doua pozitie dupa turneul de la Miami.

[news-113133]

De asemenea, Halep a mai spus ca, dupa castigarea turneului de la Indian Wells, se simte pregatita pentru castigarea primului turneu de Mare Slem din cariera.

“Pot spune ca sunt pregatita dupa ce am castigat un turneu Premier care este aproape cat un Gand Slam. Sunt inca departe si vreau doar sa raman concentrata. Visul meu ramane castigarea unui turneu de Mare Slem si nu stiu daca se va intampla in viata asta”, a mai declarat Halep.

Simona isi va afla miercuri prima adversara de la Miami Open in urma meciului dintre Timea Babos si Nicole Vaidisova, iar joi va intra in competitia de dublu alaturi de Alexandra Dulgheru, o decizie de ultim moment prin care a surprins pe toata lumea.

[news-113134]



Simona Halep vrea sa joace cat mai mult cu Serena Williams