Tenis

Simona Halep vorbeste despre pasiunea pentru fotbal

Sursă foto: twitter.com/FIFAcom

Lidera a ierarhiei in tenisul mondial feminin, Simona Halep si-a gasit timp pentru a acorda un interviu celor de la FIFA.com, in care a vorbit despre pasiunea sa pentru sportul rege.

“Iubesc fotbalul. Am jucat mult fotbal cand eram mica, pe strada, cu verii mei si fratele meu. Imi place sa practic toate sporturile. Nu am facut ceva special pentru a invata”, a spus Halep.

Aceasta a dezvaluit ca recordul sau personal la jonglat cu mingea este de 89.

De asemenea, Halep a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile.

“Gheorghe Hagi era eroul meu. Am fost foarte fericita cand l-am intalnit in copilarie. Nu mi-a venit sa cred cand am descoperit ca stia cine sunt. L-am intalnit apoi la un meci al Stelei in Liga Campionilor si a fost foarte dragut cu mine. Mi-a dat cateva sfaturi foarte bune”, a mai spus Halep.

Pentru echipa nationala a Romaniei Halep si-a exprimat atasamentul total.

“Ii admir pe toti sportivii si sustin suta la suta echipa noastra nationala. Sunt o romanca mandra si imi place sa-mi sustin tara oricand am posibilitatea”, a mai spus Halep.

Cand vine vorba de ales intre Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, Halep nu poate inclina balanta spre unul dintre acestia: “Ii admir pe amandoi”.



Simona Halep vorbeste despre pasiunea pentru fotbal