Tenis

Simona Halep vorbeste despre obiectivul din 2015

Simona Halep a declarat sambata, la Constanta, ca nu doreste atat sa devina locul 1 mondial, cat sa castige un turneu de Mare Slem.

"2015 va fi un an mai greu, sunt multe puncte de aparat, am mai multa experienta si voi vedea cat de sus pot ajunge. Un turneu de Grand m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial. Important va fi sa raman in Top 10", a declarat Halep, locul 3 WTA.

Halep a participat la Constanta la evenimentul Kids' Day.

Simona Halep a incheiat anul 2014 pe locul 3, dupa ce a fost la un moment dat si pe pozitia a doua. A fost cel mai bun sezon din cariera sa. A castigat in jur de 4 milioane de dolari si a ajuns in finale la Madrid, Roland Garros si Turneul Campioanelor, precum si in semifinale la Wimbledon. A atins si sferturile de finala la Australian Open, record absolut pentru tenisul romanesc.

De asemenea, in 2014, Halep a devenit prima jucatoare din Romania care a castigat un meci impotriva unui numar 1 mondial, Serena Williams. Romanca a fost de fapt singura jucatoare din Top 10., in 2014, care a invins-o pe Serena.

Urmeaza 2015. Halep incepe pe 5 ianuarie, la Shenzhen, in China, apoi va juca la Sydney si al treilea turneu va fi Australian Open.



Simona Halep vorbeste despre obiectivul din 2015