Tenis

Simona Halep vorbește deschis despre accidentarea care i-ar putea încheia cariera: ”E grav”

Sursă foto: https://x.com/simona_halep

Revenită în tenis după suspendarea pentru dopaj, Simona Halep a disputat doar două meciuri din cauza unei accidentări la genunchi care e mai gravă decât se credea inițial.

Într-un interviu acordat pentru Știrile Pro TV, fosta lideră mondială a vorbit deschis despre gravitatea accidentării care a forțat-o să abandoneze la Trofeul Clarin de la Paris, ultimul turneu unde a evoluat.

”Mă așteptam să fie greu, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. Am stat totuși destul de mult, 18 luni, fără meci oficial și s-a resimțit.

”Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc un meci oficial. Este gravă pentru că se umflă”, a declarat Simona Halep pentru sursa citată anterior.

Simona Halep nu are în prezent nici antrenor, după ce s-a despărțit de spaniolul Carlos Martinez, alături de care a lucrat o scurtă perioadă de timp înaintea sezonului pe zgură.

Nu se gândește la retragere

În pofida problemelor cu care se confruntă, Simona Halep spune că nu ia în calcul pentru moment retragerea din tenis.

”Mă gândesc doar la revenire, atât.

”Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin”, spune fostul număr unu mondial.

Halep ar vrea ca la ultimul meci din carieră să-l aibă alături în tribună pe Darren Cahill, antrenorul de care a legat o relație puternică.Simona Halep vorbește deschis despre accidentarea care i-ar putea încheia cariera: ”E grav”