Tenis

Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto

Sursă foto: twitter.com/rogerscup

Jucatoarea Simona Halep a avut o misiune dificila, miercuri noapte, in primul ei meci la Rogers Cup de la Toronto, turneu de 2.7 milioane de dolari unde este favorita numarul doi.

Halep a invins-o in doua seturi pe Magdalena Rybarikova, numarul 33 mondial, cu 6-3, 6-4, dupa un meci de o ora si 38 de minute.

Inca din primul game al meciului, in care Halep a comis doua din cele trei duble greseli ale ei din intreaga partida, s-a simtit ca incomoditatea adversarei.

Pana la urma un singur break a facut diferenta intre cele doua jucatoare in primul set, break pe care Halep l-a obtinut la 4-3 pentru ea in game-ul opt.

Doar trei game-uri din cele zece ale setului secund au fost obtinute de jucatoarele aflate la serviciu, de la 1-1 si pana la 6-4 inregistrandu-se nu mai putin de sapte break-uri.

In cele din urma Halep a inchis meciul pe propriul serviciu, nu inainte de a fi salvat minge de 5-5 cu un serviciu moale si extrem de bine plasat.

“Sunt foarte fericita ca am reusit sa castig acest meci, o adversara dificila cu multa incredere dupa Wimbledon. Am reusit pana la urma sa-mi deschid terenul, a fost un meci greu, dar sunt bucuroasa ca am terminat cu bine. Imi place sa joc aici in Canada si le multumesc fanilor care au venit sa ma vada”, a declarat Halep la cald dupa a 16-a victorie in 20 de partide la Rogers Cup, turneu desfasurat alternativ la Toronto si Montreal.

In 2016, la Montreal, Halep a castigat in proba de simplu si a disputat finala de dublu alaturi de Monica Niculescu.

Halep joaca in turul 3 cu Barbora Strycova din Cehia.



Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto