Tenis

Simona Halep va avea o problema cu restrictiile de la US Open

Sau cel putin asa crede antrenorul Darren Cahill cand vorbeste despre protocolul sanitar gandit de oficialii americani in vederea turneului de Mare Slem din New York.

”Restrictiile sunt dure, sunt incredibil de dificile si fiecare jucator va avea propria opinie. Sunt destul de sigur ca nu va functiona pentru Simona”, a declarat Darren Cahill pentru Reuters.

Cahill mai spune ca Halep ar trebui sa stea patru saptamani intr-un hotel pus la dispozitie de organizatorii US Open.

Toti jucatorii vor putea aduce cu ei o singura persoana, ceea ce pentru tenis este dificil de pus in practica.

”In mod normal ai nevoie de un fizioterapeut, un sparring partner, un maseur si poate un antrenor sau doi. Vor fi multi jucatori care au o problema cu asta, cu siguranta”, mai crede Cahill.

Unul dintre acestia este chiar liderul mondial Novak Djokovic.

Sarbul a vorbit si el cu scepticism despre masurile care ar putea fi adoptate la US Open.

"Regulile pe care ne-au spus ca trebuie sa le respectam pentru a juca acolo sunt extreme. Nu vom acces in Manhattan, ar trebui sa dormim in hotelurile de la aeroport si sa fim testati de doua sau trei ori pe saptamana.

"De asemenea, am putea aduce o singura persoana in interiorul clubului, ceea ce ar fi cu adevarat imposibil. Adica, vreau sa spun ca ai nevoie de un antrenor, un antrenor de fitness si un fizioterapeut", a mai spus Djokovic.

Liderul mondial mai considera ca dorinta de a organiza turneul de la Flushing Meadows cu orice pret are la baza ratiuni financiare si pe care Djokovic spune ca le intelege.

"Ramane intrebarea cati dintre jucatori sunt dispusi sa accepte toate aceste conditii?", afirma Djokovic.



Simona Halep va avea o problema cu restrictiile de la US Open