Tenis

Simona Halep trage din greu inaintea Australian Open

Sursă foto: twitter.com/LosHalepenos

Simona Halep a ajuns deja la Melbourne dupa eliminarea prematura suferita la Shenzen si pregateste participarea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Pe langa o sedinta foto pe care a realizat-o alaturi de cateva personalitati locale, Halep s-a pregatit alaturi de Darren Cahill pe terenul central din complexul Melbourne Park.

"Sunt fericita sa joc aici, imi place sa joc pe arena Rod Laver. Am amintiri frumoase de la acest turneu, unde am ajuns de doua ori in sferturi", a declarat Halep.

Jucatoarea noastra mai spune ca isi doreste sa aiba un parcurs cat mai lung la editia din acest an, dupa ce, ne amintim, in 2016, a pierdut surprinzator inca din primul tur.

Obiectiv

"Vreau sa ma bucur de tenisul meu, de timpul petrecut aici. Imi doresc sa dau tot ce am mai bun la acest turneu si sa petrec momente frumoase pe teren", a mai spus Halep.

Dupa infrangerea suferita la Shenzen in fata Katerinei Siniakova, jucatoarea care avea sa castige in cele din urma turneul, Halep declara ca nu este inca suta la suta pregatita fizic dupa doua luni de pauza.

Australian Open debuteaza pe 16 ianuarie, iar Halep se va numara printre favoritele la victorie.



Simona Halep trage din greu inaintea Australian Open