Tenis

Simona Halep surprinde printr-o declaratie: “Nu cred ca voi castiga vreodata”

A patra pe lista favoritelor la castigarea turneului de Mare Slem de la Roland Garros, Simona Halep are parte de un tablou favorabil pana in fazele finale ale competitiei.

Jucatoarea noastra le va evita pe traseu pe Serena Williams, Maria Sarapova sau Agnieszka Radwanska, adversare impotriva carora a evoluat si nu are un palmares prea bun.

Despre Serena Williams, principala favorita pe zgura pariziana, Halep spune ca este o adversara de temut si are indoieli ca ar putea castiga vreodata in fata acesteia.

“Nu stiu daca voi castiga vreodata in fata Serenei Williams. Este o jucatoare foarte buna, o adevarata campioana”, spune Halep.

Aceasta se arata la fel de pesimista cand vine vorba si despre Maria Sarapova, in fata careia a pierdut anul acesta finala de la Madrid.

“Nu stiu cand va veni timpul sa castig si in fata Mariei. De fiecare data incerc sa o dau peste cap si sa-mi impun jocul”, a mai spus Halep.

Vestea buna pentru Halep este ca cele doua adversare ale sale de temut s-ar putea intalni intr-unul dintre sferturile de finala de la Roland Garros in partea superioara a tabloului. Halep este in partea de jos si ar putea juca cu una dintre acestea doar in finala.



Simona Halep surprinde printr-o declaratie: “Nu cred ca voi castiga vreodata”