Tenis

Simona Halep: "Sper sa ma fac bine la timp"

Simona Halep a declarat miercuri seara ca inca trage cu deranjamentele stomacale capatate in China, insa spera sa fie gata pentru Australian Open, desi la Sydney a abandonat fara sa joace o minge.

"Am tot sperat ca am pacalit gastroenterita ce mi-a dat mari batai de cap in timpul finalei de la Shenzen. Oricat de multa grija am avut si oricat m-am luptat, boala a inaintat si iata ca am ajuns la Sydney, impreuna cu toata echipa tehnica, doar ca sa luam bataie de la un virus. Din pacate, pentru mine, mai presus de tot efortul din spate se afla tristetea de a nu putea juca. Totusi, lupt in continuare si incerc sa ma refac pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele pentru Australian Open. Sa imi tineti pumnii, sper sa ma fac bine la timp", a scris Simona Halep, miercuri seara, pe retelele sociale.

Ea urmeaza a-si cunoaste adversara din primul tur in urma tragerii la sorti de joi noapte spre vineri, ora 1:30 la Bucuresti.

Ea a stabilit in 2014 un record pentru tenisul romanesc, fiind prima jucatoare care a acces in sferturile de finala de la Melbourne.



Simona Halep: "Sper sa ma fac bine la timp"