Tenis

Simona Halep si-a reluat antrenamentele si n-a fost singura pe terenul de joc

Sursă foto: twitter.com/

Lidera mondiala Simona Halep a inceput pregatirile in vederea noului sezon competitional care debuteaza la 31 decembrie.

Halep si-a anuntat participarea la turneul de la Sydney, competitie care va debuta pe 7 ianuarie in a doua saptamana a sezonului, iar pentru a fi in cea mai buna forma trebuie sa traga tare la antrenamente.

Accidentata la spate pe final de sezon 2018 si obligata sa renunte la Turneul Campioanelor, acolo unde se calificase prima, Halep a ramas si fara antrenorul australian Darren Cahill.

Acesta a ales sa-si ia un an de pauza pentru a fi alaturi de familia sa, iar Halep va incepe sezonul singura, fara antrenor.

Cu toate acestea, la primul antrenament in vederea noului sezon Halep l-a avut alaturi pe Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei. Acesta a fost de altfel primul nume din tenis care s-a oferit sa o pregateasca pe Halep in timpul sederii acesteia in Romania.

Segarceanu a studiat-o pe Halep si vine cu vesti bune pentru fanii liderei mondiale.

“Simona este foarte bine, e bine pregatita fizic si a facut un antrenament destul de intens, timp de doua ore, la 70-80% capacitate. Nu are niciun fel de dureri la spate si asta este vestea buna”, a spus Segarceanu pentru Gsp.ro

Halep ramane sa se antreneze in tara pana la finalul anului si va efectua cate un antrenament pe zi, urmand a creste intensitatea sa ajunga la doua sedinte zilnice, mai spune acelasi Segarceanu.

La 1 ianuarie Halep va lua drumul Australiei facand prima oprire la Sydney.



Simona Halep si-a reluat antrenamentele si n-a fost singura pe terenul de joc