Tenis

Simona Halep si-a fixat obiectivul pentru 2015 si e unul foarte indraznet

Dupa ce a castigat deja trei titluri in acest an si a ajuns la 11 turnee WTA in cariera, Simona Halep tinteste si mai sus.

Reusita de la Indian Wells, unde a cucerit cel mai mare trofeu al carierei, i-a dat tinerei noastre campioane un impuls spre o si mai mare performanta.

Halep si-a propus impreuna cu echipa ei sa forteze castigarea unui turneu de Mare Slem, dupa ce in 2014 a ajuns pana in finala de la Roland Garros si semifinale la Wimbledon.

“Anul acesta, dupa ce am avut rezultatele astea, mi-am pus un obiectiv chiar la Miami, cu echipa mea. Vreau sa ajung sa fiu campioana si la un Grand Slam. Deci, mi-am facut un program strict doar pentru antrenamente, nimic altceva. Este dorinta mea sa fiu cat mai buna si sa vad cat de buna pot sa fiu", a spus Halep la Digi Sport.

Jucatoarea noastra a adaugat ca nu are timp si nici planuri pentru o vacanta si ca se va odihni abia dupa terminarea sezonului.

Prima incercare pentru obtinerea celui dintai Grand Slam va avea loc chiar la Roland Garros, in perioada 19 mai - 7 iunie.

Pana atunci insa, Halep isi va construi jocul pe zgura la Stuttgart (20-26 mai), apoi la Madrid (1-10 mai) si Roma (11-17 mai).



Simona Halep si-a fixat obiectivul pentru 2015 si e unul foarte indraznet