Tenis

Simona Halep: "Serena este singura jucatoare de la care am invatat tenis"

Intr-un interviu acordat unui site american de specialitate, Simona Halep a vorbit despre Serena Williams, dar si despre posibilitatea ca Angelique Kerber sa devina numarul unu mondial dupa US Open.

"Serena pot spune ca este singura jucatoare de la care am invatat tenis. Am invatat ce inseamna motivatia, lupta si agresivitatea", a declarat Halep, infomeaza site-ul tennisworldusa.org

Aflata la doar 160 de puncte in urma Serenei Williams, nemtoaica Angelique Kerber a ratat de putin primul loc mondial in urma infrangerii din finala de la Cincinnati. In semifinale o invinsese pe Simona Halep.

"Kerber cred ca merita sa fie numarul unu mondial, pentru ca a castigat un Grand Slam si a obtinut numeroase victorii. Mreita sa fie acolo pentru ca a muncit mult si, asa cum am mai spus-o cu alte ocazii, este o jucatoare foarte buna. Vom vedea ce va fi, dar are o sansa mare", a mai spus jucatoarea noastra.

Simona Halep are o relatie speciala cu Angelique Kerber si am vazut acest lucru dupa meciurile disputate in acest an, cele doua trecand peste amabilitatea de multe ori glaciala pe care o observam la jucatoarele din circuitul feminin.



Simona Halep: "Serena este singura jucatoare de la care am invatat tenis"