Tenis

Simona Halep: selfie cu biban da, tenis ba

Simona Halep a avut rezultate slabe in luna august si face o pauza de tenis pana pe 22 septembrie. Daca la inceput de an nu isi facuse nici un "selfie", dar juca tenis de rupea, acum joaca mai slab dar a inceput sa isi faca "selfieuri" si isi tine o pagina de Facebook, ca sa se dea balena ca toata lumea din ziua de azi.

"Am fost provocata de Horia Tecau la un #selfiederomania. Provocarea m-a prins in locul meu preferat din Romania - Delta Dunarii. Iata un motiv perfect pentru un selfie! Ii multumesc lui Horia pentru provocare", a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook, in care a publicat si imaginea de mai sus in care apare zambind si tinand un biban prins in undita.

Chiar daca nu se afla la tenis, Halep a aparut la pescuit echipata ca de joc, cu sapca si maieu de la adidas.

In luna iunie, Simona Halep declara nonsalant ca nu si-a facut nici un selfie. Nu a durat mult si a intrat in randul lumii.

Simona Halep si-a deschis pe 7 august o pagina de Facebook. In aceeasi luna, dupa o pauza de aproximativ 30 de zile de tenis, ea a avut rezultate medii sau slabe pe hard la toate turneele la care a participat.

La finalul lui august, eliminata de la US Open, ea a anuntat ca va reveni abia pe 22 septembrie, luand o alta pauza de aproape 30 de zile. Motivul oficial al pauzei este epuizarea fizica, asa cum a declarat recent tatal sportivei.

[news-109129]

E hard pe hard

Simona Halep a avut un traseu foarte slab la turneele de hard din luna august. Ea nu a participat la Rogers Cup (Canada) recuperandu-se dupa accidentarea de la Wimbledon agravata de participarea de la Bucureti.

Apoi a fost eliminata in sferturile de finala de la Cincinnati. A urmat New Heaven, turneu pe care il castigase in 2013, unde a iesit la primul meci, in optimi.

La US Open, acolo unde toata lumea se astepta ca Halep sa ajunga sus, ea a iesit in turul 3 dupa ce a pierdut in fata unei jucatoare de 32 de ani si din afara top 100.

[news-109245]



Simona Halep: selfie cu biban da, tenis ba