Tenis

Simona Halep s-a razgandit. Va juca in meciul cu Italia din FedCup

Sursă foto: facebook.com/FedCup/

Jucatoarea Simona Halep a declarat ca va evolua pentru echipa Romaniei in meciul cu Italia din FedCup, partida programata in perioada 16-17 la Cluj-Napoca.

"Am avut timp sa ma odihnesc si vreau sa spun ca o sa joc la FedCup, pentru ca mereu am jucat din tot sufletul, accidentata, neaccidentata. Ma bucur ca am sansa sa joc din nou si sa castig niste puncte pentru Romania", a spus Simona Halep pentru Digisport.

"La FedCup e altceva. Sper ca intr-o zi sa fiu capitan la FedCup. Visul meu este sa castigam FedCup si cred ca este posibil. Avem o echipa puternica", a mai declarat Halep.

Aceasta mai spune ca are in plan sa evolueze si la Jocurile Olimpice din 2024.

Pana atunci va reveni in circuit pentru turneul de la Miami.

"O sa plec saptamana viitoare. Imi doresc tare mult sa pot face cateva meciuri bune, pentru ca am nevoie de meciuri oficiale.

"La US Open nu m-am dus, am renuntat din teama virusului, recunosc! Acum am si facut virusul, am si vaccinul, asa ca totusi sunt un pic mai 'safe' decat in august. Daca jucam Doha si Dubai, probabil n-as fi mers la Miami", a concluzionat Halep.Simona Halep s-a razgandit. Va juca in meciul cu Italia din FedCup