Tenis

Simona Halep s-a intors in Romania: "Vreau semifinala la Roland Garros"

Simona Halep a revenit joi seara in Romania, inainte de a pleca la turneul de la Paris. Iata ce a declarat.

Halep a povestit in tara ceea ce declarat imediat dupa sfertul de finala pierdut la Melbourne, faptul ca emotiile au impiedicat-o sa isi faca jocul in partida pierduta cu Cibulkova. "Sper ca Cibulkova sa castige turneul de la Melbourne", a spus ea.

Referitor la planurile de viitor, Halep a declarat ca "va fi greu sa ma mentin in top 10, acolo unde nu credeam ca voi ajunge atat de repede. Voi avea un antrenor nou pe care o sa il cunosc la Paris. Vreau sa reusesc sa imi regasesc jocul in meciurile mari. Acum imi doresc mai mult si vreau o semifinala de Grand Slam, cred ca acest lucru se va intampla la Roland Garros, acolo se joaca pe zgura si este o suprafata foarte placuta pentru mine."

Turneul de la Paris incepe pe 27 ianuarie, iar Halep este cap de serie numarul 5, fata de 11 cat a fost la Australian Open. Turneul ofera 470 de puncte WTA castigatoarei si un premiu de 96.774 de euro.

onlinesport.ro va transmite live text toate meciurile lui Halep de la Paris.Simona Halep s-a intors in Romania: "Vreau semifinala la Roland Garros"