Tenis

Simona Halep s-a hotarat in privinta antrenorului belgian Thierry Van Cleemput

Sursă foto: https://www.lavenir.net

Cei doi au avut un prim contact la Bucuresti, iar cele cateva zile de pregatire impreuna au convins-o pe Halep in ceea ce priveste colaborarea cu Van Cleemput.

Daca initial se vorbise de o perioada de proba la turneele de la Doha si Dubai, presa belgiana anunta ca Van Cleemput a castigat increderea numarului 3 mondial si ca belgianul a primit un contract permanent pentru acest an, scriu cei de la L’Avenir.

Simona Halep insasi a confirmat, luni, inceputul colaborarii cu Van Cleemput.

"Am inceput colaborarea si o sa lucram impreuna. Sper sa fie bine. Bineinteles, este ceva nou, ceva diferit, nu o sa fie usor, dar am încredere ca o sa fie bine", a spus Halep la plecarea spre Cehia.

"Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui este diferita. Este un noua provocare pentru mine si voi vedea cum o sa fac fata", a mai declarat Halep.

Van Cleemput si Halep s-au intalnit la Australian Open, iar acesta a venit in Romania pentru a discuta personal cu Simona.

In varsta de 50 ani, Van Cleemput l-a pregatit ultima oara pe David Goffin, cel mai bun jucator belgian al momentului.

In alta ordine de idei, Halep a plecat luni spre Ostrava, acolo unde sambata si duminica Romania va infrunta detinatoarea trofeului din Fed Cup in sferturile Grupei Mondiale.



Simona Halep s-a hotarat in privinta antrenorului belgian Thierry Van Cleemput