Tenis

Simona Halep s-a gandit la retragerea din tenis: “Cred ca o sa trag pe dreapta”

Jucatoarea Simona Halep a avut timp sa-si puna gandurile in ordine in ultimele doua luni de inactivitate impusa de contextul social actual.

“Am avut si tot am senzatia ca am obosit. M-am gandit si la retragere, insa simt ca mai pot. Inca mai pot mult si de visat nu ma impiedica nimeni sa visez.

“Sunt foarte motivata sa merg inainte spre al treilea Grand Slam, pentru a vedea cat mai pot sa fiu in top zece. Atunci cand voi iesi din top zece cred ca o sa trag pe dreapta. Dar mai am, 2-3 ani zic eu ca mai pot sa joc”, a declarat Simona Halep intr-un dialog cu Andi Moisescu la BT Talks.

Simona Halep ocupa in prezent locul doi in ierarhia mondiala WTA.

Sezonul din tenis este oficial suspendat pana la 31 iulie din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep a castigat Roland Garros in 2018 si Wimbledon in 2019.

Jucatoarea originara din Constanta mai are trei finale de Mare Slem disputate, doua la Roland Garros si una la Australian Open.

Profesionista din 2006, Simona Halep a castigat 36.5 milioane de dolari din tenis, ceea ce o plaseaza pe locul patru in topul castigurilor din toate timpurile in circuitul feminin.

Doar surorile Williams si Maria Sharapova, aceasta retrasa intre timp din activitate, au castigat mai multi bani din tenis decat Halep.

Anul 2018 a fost cel mai bun pentru Simona Halep din punctul de vedere al castigurilor din tenis, aceasta obtinand 7.409.564 de dolari.

Simona Halep are 20 de titluri cucerite in total si 37 de finale disputate.

A jucat in 177 de turnee de-a lungul carierei si are un procentaj de 69 la suta la victoriile obtinute (380).

Doi ani la rand Simona Halep a incheiat sezonul in fruntea ierarhiei mondiale, in 2017 si 2019.



Simona Halep s-a gandit la retragerea din tenis: “Cred ca o sa trag pe dreapta”