Tenis

Simona Halep a revenit in Romania cu trofeul de la Wimbledon. Vedeti ce a declarat la aeroport! (VIDEO)

Simona Halep a revenit acasa, luni dupa-amiaza, cu trofeul pe care l-a cucerit la Wimbledon. Jucatoarea noastra a sustinut o conferinta de presa la salonul oficial de la Aeroportul Otopeni, unde a fost si reporterul onlinesport.ro

”Va multumesc foarte mult ca ati venit. Este o primire deosebita, o primire calduraoasa, ca de fiecare data, de altfel. Vreau sa multumesc familiei mele in primul rand, pentru tot sprijinul pe care l-am avut de cand am inceput sa joc tenis, tuturor antrenorilor mei pe care i-am avut de cand am tinut prima data o racheta in mana, la patru ani si jumatate, echipei mele din prezent, o echipa foarte buna, cu niste oameni deosebiti, care ma ajuta sa ating cel mai inalt nivel in tenisul mondial. Bineinteles federatiei, pentru ca fara ea nu prea stiam ce e tenisul, tuturor celor care ma sustin, fanilor mei, toti oamenii care isi pun toata energia la meciurile mele si transmit gandurile bune”, a declarat Halep in deschiderea conferintei de la Aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep a nominalizat apoi cele mai importante persoane care au influentat-o spre inalta performanta in ultimii ani.

”O sa incep cu doamna Virginia Ruzici. Acum zece ani a fost alaturi de mine si a considerat ca o sa ajung foarte sus. Darren Cahiil, care in ultimii patru ani m-a invatat sa cred in mine si ca pot sa castig pe cele mai mari arene ale lumii in tenis. Domnului Tiriac ii multumesc foarte mult pentru tot sprijinul si pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat, dure si mai putin dure, dar au fost bune si m-au facut sa cred ca sunt suta la suta capabila sa o inving chiar si pe Serena intr-o finala de Mare Slem”, a mai spus Halep.

Aceasta a mai povestit apoi ca nu a apucat sa danseze cu Novak Djokovic la balul campionilor de la Wimbledon, pentru ca acesta era obosit.

Simona Halep nu-si mai aminteste cu exactitate ce i-a spus Serena Williams cand i-a strans mana dupa ultimul punct al finalei.

”Cred ca mi-a spus ca am jucat foarte bine si ca merit sa castig. Nu mai tin minte exact cuvintele ei, dar cred ca asa ceva mi-a spus”, a declarat Halep.

”Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa si dupa cum bine stiti cu totii de fiecare data ma intorc cu drag in Romania, acasa la mine”, a incheiat Simona Halep conferinta pe care a sustinut-o la revenirea in tara cu trofeul cucerit la Wimbledon.

Halep a fost adusa la Bucuresti de o cursa de linie a companiei British Airways, avionul aterizand pe pista Aeroportului Henri Coanda putin dupa ora 17:00, asa cum fusese anuntat.

Aterizarea la Bucuresti a fost intr-un moment pusa sub semnul intrebarii din cazau norilor amenintatori si a conditiilor de furtuna, existand si varianta ca aeronava as fie indreptata spre Constanta. In cele din urma conditiile meteo de la Otopeni au permis aterizarea in conditii optime.

”N-am avut emotii pentru asta, am avut emotii stiind ce ma asteapta aici”, a spus Halep aratand spre numarul mare de jurnalisti prezenti la Otopeni, printre acestia si reporterul Onlinesport.ro

17:16 Simona Halep a aterizat. Aeronava face ultimele manevre pe pista. 

17:15 Oficialitățile așteaptă sosirea Simonei Halep. 

17:01 Din clipa in clipa cursa British Airways de la Londra va ateriza la Bucuresti cu noua campioana a Wimbledonului la bord, Simona Halep. 

16:58 S-a pus problema ca aeronava sa fie redirectionata spre Constanța din cauza vremii nefavorabile de pe Otopeni. In cele din urma s-a anuntat ca Halep va ateriza totusi la Bucuresti. 

16:48 Ilie Nastase a ajuns si el la aeroport. 

16:46 Ion Tiriac a ajuns la Salonul Oficial. 

16:43 Conditii meteo tot mai vitrege aici pe pista aeroportului din Otopeni. Vantul sufla puternic si ploia se lasa asteptata ca Simona Halep. Vedeti VIDEO pe pagina noastră de Facebook la www.facebook.com/onlinesportro

16:31 Nori amenintatori deasupra Aeroportului Henri Coanda. Aterizarea aeronavei ar putea fi intarziata. Deocamdata nu s-a comunicat nimic oficial. 

16:00 Cu o ora inaintea sosirii la Bucuresti a Simonei Haleo, parcarea de la sosiri internationale pe Otopeni a fost inchisa. Oamenii parchează la plecari!



Simona Halep a revenit in Romania cu trofeul de la Wimbledon. Vedeti ce a declarat la aeroport! (VIDEO)