Tenis

Simona Halep revine formidabil si ajunge in sferturi la Eastbourne

Sursă foto: twitter.com

In al doilea meci intrerupt din cauza ploii, Simona Halep s-a impus in fata bulgaroaicei Tsvetana Pironkova in trei seturi pentru un loc in sferturile de finala de la Eastbourne. Meciul a fost live text aici.

Reluat de la un set pierdut si 1-2, meciul cu Pironkova a fost castigat de Halep dupa o batalie apriga, cu 6-7, 7-6, 7-5.

Victoria obtinuta de Halep este una importanta in contextul in care jucatoarea noastra a revenit de la 1-3 in setul doi si 2-4 in setul decisiv.

Extrem de motivata de perspectiva unui parcurs cat mai lung la Eastbourne, unde participa in premiera, dar si de miza primului loc in clasamentul mondial, Halep a avut o serie impresionanta de patru game-uri la rand in setul secund, revenind de la 1-3 la 5-3.

S-a ajuns in cele din urma in tie-break, unde Halep nu a mai lasat sa-i scape setul din mana cum se intamplase cu o zi in urma.

Pironkova, o specialista a jocului pe iarba cu rezultate remarcabile la Wimbledon, s-a desprins apoi la 4-2 in decisiv, cu break in fata, insa Halep a revenit imediat si a egalat scorul inainte de fi din nou condusa, cu 5-4.

Au urmat trei game-uri la rand pentru Halep, care a inchis meciul in stil de mare campioana, cu rever castigator in lung de linie.

Pentru Halep urmeaza meciul din sferturi cu daneza Caroline Wozniacki, partida programata de asemenea tot joi din cauza condensarii programului de la Eastbourne.Simona Halep revine formidabil si ajunge in sferturi la Eastbourne