Tenis

UPDATE Simona Halep revine asupra deciziei si merge la Beijing

Revenita in tara dupa ce a ajuns pana in semifinale la US Open, Simona Halep anuntat ca nu va merge la turneul de la Beijing, pentru ca a doua zi sa isi schimbe decizia. Ea va incepe din 21 septembrie un maraton de 3 turnee asiatice care se va incheia cu un al patrulea, Turneul Campioanelor. 

Usor accidentata la coapsa, Halep a decis initial sa nu participe la Openul Chinei de la Beijing, turneu care incepe in 3 octombrie si la care vor participa, printre altele, Serena Williams si Maria Sharapova, alaturi de primele 8 jucatoare ale lumii. 

Numai ca joi Halep a anuntat ca merge la acest turneu, cel mai important de dinainte de Turneul Campioanelor.

Ea va participa la turneele WTA International de la Guangzhou (21 septembrie), Premier de la Wuhan (27 septembrie), Premier Mandatory Beijing (3 octombrie). 

Simona Halep este anuntata principala favorita la turneul de la Wuhan, care incepe in 27 septembrie, si care este dotat cu premii totale in valoare de 2.2 milioane de dolari. Acolo Halep le va avea principale adversare pe Kvitova, Wozniacki, Safarova, Pliskova, Muguruza, Ivanovic, Suarez Navarro sau Kerber.



UPDATE Simona Halep revine asupra deciziei si merge la Beijing