Tenis

Simona Halep rateaza sansa primului loc WTA dupa eliminarea de la Eastbourne

Sursă foto: twitter.com

Jucatoarea Simona Halep s-a aflat la doua game-uri distanta de calificarea in semifinalele turneului de la Eastbourne si continuarea cursei spre primul loc in ierarhia mondiala. Meciul a fost live text aici.

In al doilea meci disputat joi, Halep a pierdut in fata Carolinei Wozniacki, in sferturile de finala, cu 7-5, 4-6, 1-6.

Un meci pe care Halep l-a avut in mana la un moment dat si pe care il putea castiga dupa doua seturi, insa ruptura s-a produs la 4-2 in setul secund.

Wozniacki a intors de acolo scorul si a castigat setul, dupa patru game-uri la rand. Halep a inceput cu break decisivul, dar avea sa fie singurul sau game in setul al treilea.

Pe masura apropierii deznodamantului Halep a cedat initiativa si Wozniacki nu a facut decat sa adune punct dupa punct pentru calificarea in semifinale si a treia victorie in cinci partide cu reprezentanta noastra.

In primul set Halep a aratat un tenis de o inalta calitate, revenind spectaculos de la 2-5 la 7-5. Apoi seria a continuat pana la 3-0 in setul al doilea cand, dupa opt game-uri pierdute la rand, Wozniacki a intrerupt seria castigatoare cu un break.

Halep ar fi putut ajunge numarul unu mondial daca ar fi castigat turneul de la Eastbourne sau, a doua varianta, daca ar fi jucat finala, cu conditia ca Angelique Kerber sa nu ajunga in ultimul act.



Simona Halep rateaza sansa primului loc WTA dupa eliminarea de la Eastbourne