Tenis

Simona Halep: "Cred ca voi putea juca la Indian Wells"

Simona Halep a revenit, marti, in tara dupa ce a castigat turneul WTA de la Dubai. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la aeroportul Henri Coanda.

Halep a vorbit in primul rand despre accidentarea la coasta, despre care a spus ca necesita o perioada de odihna, dar exclude din start o posibila neparticipare la turneele din Statele Unite (n.r. - Indian Wells si Miami).

“Nu pot spune cat de grava este accidentarea. Este o accidentare dificila pentru ca este la coasta, n-am mai avut niciodata pana acum. Trebuie sa ma odihnesc si sa ma recuperez cat de bine pot pentru urmatorul turneu”, a declarat Halep

“Cred ca voi juca la Indian Wells cu siguranta (n.r. - 9-16 martie). Sunt foarte multumita de titlul de la Dubai. Este o bucurie si sper sa nu ma opresc aici”, a completat aceasta.

In legatura cu turneul de la Doha, Halep si-a manifestat dezamagirea pentru neparticipare, dar spune ca in 2016 va reveni in Qatar pentru a evolua din nou acolo.

“Am fost suparat si foarte trista pentru ca n-am putut juca la Doha. A insemnat mult acel turneu pentru mine, dar cu siguranta la anul voi merge acolo pentru ca este primul”, a explicat Halep.

Campioana de la Dubai a vorbit si despre experienta traita in Emirate, unde a avut parte de un tratament special din partea organizatorilor.

“Trofeul avea vreo 5 kg, era destul de greu, dar nu l-am primit pentru ca a ramas la club. Atmosfera a fost foarte placuta, am avut masina speciala, a fost deosebit. Mi-a fost putin frica la plimbarea cu camila, dar apoi mi-a placut. Cu siguranta ma voi intoarce acolo cu mare drag”, a completat Halep.

Simona Halep a mai spus ca nu are timp in aceasta perioada sa dispute meciul demonstrativ cu presedintele Klaus Iohannis si ca se va gandi la o posibila data dupa turneele din America.



Simona Halep: "Cred ca voi putea juca la Indian Wells"