Tenis

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati. A ratat minge de meci in setul secund

Sursă foto: twitter.com/cincytennis

Aflata pentru a doua saptamana la rand in finala unui turneu WTA Premier 5, Simona Halep a ratat sansa de a intra in istorie ca prima jucatoare care ar fi reusit dubla prin castigarea turneului canadian urmat de cel din Cincinnati.

Halep a avut-o in mana pe olandeza Kiki Bertens si, dupa un prim set adjudecat la pas, cu 6-2, a pierdut setul secund la tie-break, cu 8-6, dupa ce la 6-5 a ratat minge de meci.Un set secund in care Halep revenise de la 1-4 la game-uri.

Asa am trait Simona Halep - Kiki Bertens in finala de la Cincinnati

O ratare care a afectat-o puternic pe Halep, jucatoare care nu a reusit sa-si mai adune moralul pentru setul decisiv pe care l-a cedat aproape fara lupta, cu 6-2.

Asadar, Halep pierde finala din Cincinnati, cu 6-2, 6-7 (6), 2-6, ratand pentru al doilea an consecutiv titlul in turneul american pregatitor pentru US Open.

Halep este inscrisa la turneul de la New Haven, dar ramane de vazut daca va raspunde prezent in Connecticut tinand cont de forcingul din ultimele doua saptamani.

Ce se intampla in clasamentul WTA dupa finala pierduta de Halep la Cincinnati

New Haven este ultima oprire a jucatoarelor inaintea marii intreceri de la US Open, competitie care debuteaza la New York in 27 august.



Simona Halep pierde finala de la Cincinnati. A ratat minge de meci in setul secund