Tenis

Simona Halep paraseste turneul de la Dubai in sferturi

Sursă foto: twitter.com

Un meci de peste doua ore a avut de disputat Simona Halep contra Belindei Bencic, jucatoare care a revenit de la set pierdut pentru a se impune in decisiv, cu 4-6, 6-4, 6-2.

Halep plateste tribut celor noua meciuri jucate intr-un interval de doar 11 zile.

La ultimele schimburi ale partidei de joi Halep a acuzat o contractura la coapsa piciorului stang, incercand sa-si faca singura masaj intre puncte.

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Pana la urma Bencic a fost mai buna, dar nici Halep n-a jucat rau. Momentul decisiv al partidei s-a consumat in setul al doilea cand, de la 4-3, Halep a pierdut sase game-uri la rand.

Halep a lasat impresia inca de la inceput ca este programata pentru un meci de doua seturi pentru a avea vreo sansa din punct de vedere fizic.

Interesant este ca fiecare dintre cele trei seturi a inceput cu break obtinut de Bencic, o jucatoare in plina ascensiune si care n-a lasat niciun moment impresia ca ar fi obosita dupa ce cu nici 24 de ore in urma tocmai jucase un meci de aproape doua ore si jumatate.

Pentru Simona Halep urmeaza doua saptamani de pauza, dupa care va lua drumul Statelor Unite pentru puternicele turnee de la Indian Wells si Miami, ambele de categorie superioara celui din Dubai.

Halep poate pierde locul doi in ierarhia WTA daca Petra Kvitova se va impune la turneul din Emirate.



Simona Halep paraseste turneul de la Dubai in sferturi