Tenis

Simona Halep nu stie cand va reveni pe teren

Sursă foto: twitter.com/reemabulleil

Invinsa neasteptat in finala de la Roland Garros de o Jelena Ostapenko din Letonia care a inchis ochii si a lovit fiecare minge ca si cum ar fi fost ultima din cariera, Simona Halep are nevoie de timp pentru a reveni pe terenul de tenis.

“Doar mult aceasta infrangere si am nevoie de timp ca sa...nu stiu. Sa treaca”, a spus Halep dupa meci, anunta site-ul WTA.

“Aceasta infrangere doare mai mult deoarece am inteles mai bine ce se intampla. In urma cu trei ani (n.r. - la infrangerea cu Maria Sharapova in finala) a fost ceva nou, asa ca acum stiu mai bine” a adaugat Halep.

Despre meciul cu Ostapenko

“Nu cred ca am facut ceva gresit. Cred ca am jucat bine, dar mai cred ca a fost vorba si de putin noroc la anumite puncte, toate acele mingi pe linie, cu nets-ul. Nu stiu. Cred ca totul a fost in favoarea ei in acest meci. A meritat victoria. A jucat cu adevarat bine in toate momentele importante pentru ea, mai ales cand era condusa cu set si 3-0. Am fost acolo, am fost aproape, dar din nou am pierdut. Nu mai pot schimba ceva, asa ca nu-mi ramane decat sa privesc inainte. Simt ca mai am inca multi ani de tenis inainte, asa ca voi astepta o noua oportunitate”, a spus Halep la conferinta dupa finala cu Ostapenko.

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, una in care a pornit ca mare favorita si in care a condus-o pe Ostapenko, scor 6-4, 3-0 cu mingi de break, inainte de a pierde seturile doi si trei, 4-6, 3-6.

Ce urmeaza

In mod normal, Halep ar trebui sa revina pe teren la turneul de la Birmingham in pregatirea participarii pe iarba de la Wimbledon.

"Cu glezna nu stiu cum e, nu mai am dureri. Nu am niciun obiectiv, dar sper sa fiu apta sa ma duc la Birmingham si sa fac o treaba buna", a spus Halep la revenirea in tara.



Simona Halep nu stie cand va reveni pe teren