Tenis

Simona Halep nu-si apara titlurile la Shenzen. Iata explicatia oficiala

In 2018 Simona Halep si-a inceput anul in forta prin castigarea titlurilor de la Shenzen, la simplu si la dublu, insa pentru 2019 lidera mondiala are alte planuri.

Halep nu va mai incepe sezonul chiar din prima saptamana calendaristica, anuntandu-si prezenta la Sydney, turneu care debuteaza pe 7 ianuarie, cu o saptamana inaintea Australian Open, primul Grand Slam al sezonului.

“Am considerat ca am nevoie de o pauza mai lunga dupa problemele avute la spate. Vreau sa petrec sarbatorile acasa dupa multi ani, cu familia si prietenii, apoi voi pleca in Australia”, a spus Halep.

Lidera mondiala a plecat in 2017 din Romania chiar inaintea Craciunului, participand la un turneu demonstrativ in Thailanda la Hua Hin, dupa care la 1 ianuarie si-a inceput sezonul la Shenzen.

Decizia de a petrece mai mult timp acasa arata ca Halep pretuieste mai mult timp alaturi de cei dragi si ca nu vrea sa mai riste nimic din punctul de vedere al sanatatii.

Halep si-a reluat intre timp antrenamentele sub supravegherea lui Florin Segarceanu, acesta anuntand ca lidera mondiala nu mai acuza dureri la spate si ca este la 70-80% din potential. Pana la finalul anului Halep ar trebui sa ajunga la un program cu doua antrenamente pe zi.



Simona Halep nu-si apara titlurile la Shenzen. Iata explicatia oficiala