Tenis

Simona Halep: “Nu ma mai gandesc la primul loc”

Sursă foto: twitter.com

Calificata in turul 3 la Wimbledon dupa un meci mai greu decat il arata scorul de la final, Simona Halep spune ca nu se gandeste la primul loc in clasamentul mondial.

“Momentan sunt departe de primul loc in clasamentul WTA. Nu ma gandesc la acest lucru. Am avut o sansa in finala de la Roland Garros, dar am ratat-o. Nu ma mai gandesc la asta si vreau doar sa castig fiecare meci pe care il voi juca aici”, a spus Halep dupa victoria obtinuta in fata braziliencei Beatrice Haddad Maia.

Condusa in debutul meciului cu 3-0, Halep spune ca nu s-a panicat si a asteptat sa simta jocul. In final a castigat, cu 7-5, 6-3.

“Nu m-am panicat deloc si am asteptat sa simt jocul. Stiam ca adversara loveste in forta si ca trebuie sa o imping in spatele terenului. Apoi a fost mai usor sa deschid terenul, sa lovesc mai tare si sa intru mai mult in teren. A fost si un meci mental, fiind nevoita sa-mi pastrez calmul”, a mai spus Halep.

Simona Halep joaca in turul 3 impotriva chinezoaicei Shuai Peng, cea care a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro.

“Este o jucatoare periculoasa si foarte solida. Loveste cu doua maini de pe ambele parti si cred ca va trebui sa stau foarte aproape de linia de fund”, crede Halep despre viitoarea sa adversara.



Simona Halep: “Nu ma mai gandesc la primul loc”