Tenis

Simona Halep: “Multumesc Romania, multumesc romanilor”

Simona Halep este prima campioana a turneului WTA de la Bucuresti, competitie desfasurata in premiera pe zgura de la Arenele BNR. La final, campioana noastra a tinut un scurt discurs in care si-a indreptat atentia spre toti cei care i-au fost alaturi.

 

“Am venit cu mare drag aici, desi am fost obosita. Ma bucur ca m-ati sustinut. Mi-am dorit din primul moment sa castig acest turneu si ma bucur ca am reusit sa aduc bucurie romanilor. Am avut marti emotii. Este al optulea titlu si este un moment important. Am avut momente dificile la acest turneu, eram obosita, veneam dupa iarba. Urmeaza o vacanta si apoi pregatirea sezonului din America”, a spus Halep, care a multumit de asemenea sponsorilor, familiei si apropiatilor.

“Sper la anul sa mai fie acest turneu, sa joc din nou si sa-l recastig. Ati fost superbi toata saptamana. Va multumesc din suflet si sper sa fiti in continuare alaturi de mine. Multumesc Romania, multumesc romanilor”, si-a incheiat Halep discursul de pe podiumul de premiere.

Simona Halep a obtinut la Bucuresti titlul cu numarul 8 din cariera si al doilea din acest an. Halep a invins-o la Bucuresti pe Roberta Vinci, a doua favorita, cu 6-1, 6-3.



Simona Halep: “Multumesc Romania, multumesc romanilor”