Tenis

Simona Halep, mesaj pentru cei care nu cred in existenta Covid-19

Jucatoarea Simona Halep s-a numarat printre sportivii de top ai planetei care au fost infectati cu noul virus gripal Sars-Cov-2.

Simona Halep, numarul doi in ierarhia mondiala WTA, a avut o forma moderata a bolii Covid-19 si spune ca acum este pregatita sa inceapa antrenamentele in vederea sezonului urmator.

“E prima zi în care mă antrenez 100%. Am avut o perioadă de 10 zile după Covid în care m-am recuperat. Nu am probleme de respirație și sunt pregătită să încep pregătirile pentru noul an”, a declarat Halep la Digisport.

Aceasta a povestit si ce simptome a experimentat in timpul infectarii cu Sars-Cov-2.

“Am avut febră, dureri de cap, dureri musculare, dar nu pentru o lungă perioadă de timp. Am trăit cu teamă zi de zi că o să se întâmple ceva, dar e bine că am trecut destul de ușor”, a spus jucatoarea.

Mesaj pentru coronasceptici

“Nu sunt de acord deloc cu ceea ce aud pentru că eu am crezut în această boală de la început. Nu am avut vreun moment în care să spun că nu există. Cine nu crede, greșește din punctul meu de vedere”, a declarat Simona Halep.

In 2020, Simona Halep a castigat 23 din cele 26 de meciuri disputate, trecandu-si in cont trei titluri, la Dubai (n.a. - inainte de pandemie), Praga si Roma.

Sezonul 2021 este programat sa debuteze pe 2 ianuarie in Australia, unde autoritatile fac eforturi pentru a organiza toate turneele premergatoare Australian Open in orasul Melbourne.Simona Halep, mesaj pentru cei care nu cred in existenta Covid-19