Tenis

Simona Halep, mesaj de multumire pentru suporteri

Jucatoarea Simona Halep, recent finalista la Turneul Campioanelor de la Singapore, a multumit suporterilor intr-o postare publicata pe contul sau de Facebook si a povestit din experienta competitiei din Asia.

"Am terminat un turneu foarte important pentru mine. As fi vrut sa va povestesc mai multe, dar am avut nevoie sa ma concentrez 100% pe ceea ce aveam de facut. A fost un turneu care merita toata atentia mea. La Singapore am trait o saptamana de vis. Dupa o perioada extrem de dificila, am reusit sa ma regasesc pe teren, mi-am regasit spiritul de lupta, linistea si increderea in joc. In 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reusit, dar am pierdut in fata numarului 1 mondial, asa ca nu sunt trista, ci foarte bucuroasa pentru rezultatul facut. A fost un an greu, insa stiu ca anul viitor va fi si mai greu. Imi voi lua o vacanta strict pentru odihna si voi reveni cu multa incredere la pregatirea pentru noul an", a scris Halep pe Facebook.

Simona Halep nu i-a uitat pe suporterii sai:  "Va multumesc foarte mult pentru sustinere, pentru comentarii si pentru mesaje. Am simtit din plin sustinerea voastra, atat pe teren cat si pe Facebook, si sunt sigura ca fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta va multumesc si va doresc numai lucruri bune!".



Simona Halep, mesaj de multumire pentru suporteri