Tenis

Simona Halep la revenirea in tara: “A fost un tablou greu”

Sursă foto: twitter.com/WTA

Finalista in 2018, Simona Halep a ajuns doar pana in optimile de finala la Australian Open din acest an.

Cu un singur meci in picioare si o lunga perioada de inactivitate la final de 2018, Halep este multumita de evolutia pe care a avut-o la primul Grand Slam al sezonului.

“Nu a fost un turneu rau, dar nici foarte bun. Avand in vedere pregatirea pe care am facut-o in iarna, cred ca am avut meciuri foarte bune”, a spus Halep la Telekom Sport.

De acum fosta lidera mondiala mai crede ca tabloul de competitie pe care l-a avut la Australian Open a fost cel mai greu de pana acum.

“Am jucat cu Venus si Serena una dupa alta, dar am facut meciuri foarte bune. Voi lua acum cateva zile de pauza, dupa care voi incepe pregatirea pentru Fed Cup”, a mai declarat Halep.

Aceasta mai spune ca nu are nicio problema de sanatate si ca se simte bine. Cat despre pierderea primului loc in clasamentul WTA: “Nu stiu cand voi redeveni numarul unu, momentan nu ma gandesc la asta”.

In perioada urmatoare Halep ar putea avea un nou antrenor in persoana belgianului Thierry Van Cleemput. Cei doi ar urma sa colaboreze de proba la turneele din Golf, la Doha si Dubai in luna februarie, urmand ca ulterior sa fie luata o decizie pe termen mediu si lung.



Simona Halep la revenirea in tara: “A fost un tablou greu”