Tenis

Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din primul tur la Miami Open

Sursă foto: twitter.com/MiamiOpen

Duminica noapte a avut loc tragerea la sorti a tabloului competitional de la Miami Open, al doilea turneu WTA Premier Mandatory programat in aceasta luna.

In continuare lidera a ierarhiei mondiale, Halep va avea primul tur liber la Miami si va evolua in turul secund impotriva invingatoarei dintre Veronica Cepede Royg si o jucatoare venita din calificari.

Daca ajunge in turul 3 Halep ar putea sa o intalneasca pe poloneza Agnieszka Radwanska, o mai veche cunostinta in circuit pentru jucatoarea noastra.

Madison Keys si Anastasia Sevastova sunt posibile adversare pentru Halep in faza optimilor de finala.

Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Garbine Muguruza, in timp ce Caroline Wozniacki si Elina Svitolina sunt pozitionate in cealalta parte a tabloului.

Wozniacki va avea parte de un prim tur liber, iar in runda secunda va juca impotriva invingatoarei dintre Samantha Stosur si Monica Puig.

Cel mai tare meci din primul tur le va aduce fata in fata pe fosta lidera mondiala Serena Williams si pe japoneza Naomi Osaka, noua campioana de la Indian Wells si cea care in semifinale o elimina categoric pe Simona Halep.

La Miami Open mai joaca Sorana Cirstea, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu, in timp ce Monica Niculescu este principala favorita a calificarilor.

Cirstea are primul tur liber, Buzarnescu o intalneste pe Kirsten Flipkens din Belgia, in timp ce Begu asteapta o adversara din calificari.



Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din primul tur la Miami Open