Tenis

Simona Halep, incerta pentru participarea la US Open: “Nu vreau sa ma stresez”

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Jucatoarea Simona Halep a vorbit inca o data despre conditiile pe care le vrea indeplinite pentru a merge sa joace la US Open, turneul de Mare Slem programat la finalul acestei luni in New York.

Prezenta la Praga, unde va disputa primui ei turneu dupa intreruperea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, Halep a spus ca va decide daca merge sau nu la US Open dupa competitia din capitala Cehiei.

“Am nevoie sa simt ceva. Am nevoie sa vad ce schimbari vor face organizatorii cu privire la deplasare si alte lucruri, apoi voi lua o decizie finala”, a spus Halep pentru agentia Reuters.

Principala favorita a turneului de la Praga mai spune ca situatia din prezent creata de pandemie i se pare “un pic stresanta”.

“Este greu pentru oricine sa calatoreasca in aceasta perioada, dar fiecare isi stie prioritatile si poate lua o decizie. Prioritatea mea este sanatatea, este partea psihica si nu vreau sa ma stresez”, a mai spus Halep.

Simona Halep o va intalni pe Polona Hercoq in primul tur la Praga, acolo unde va concura si la dublu alaturi de Barbora Strycova.



Simona Halep, incerta pentru participarea la US Open: “Nu vreau sa ma stresez”