Tenis

Simona Halep incepe in forta la Toronto

Sursă foto: https://twitter.com/marioboc17/

Doar o ora si doua minute a stat pe teren Simona Halep in confruntarea cu Donna Vekic din primul tur la Toronto, turneu de categorie WTA 1000 pe care l-a castigat de doua ori in ultimii sase ani.

Simona Halep s-a impus cu un categoric 6-0, 6-2, oferind o imagine solida dupa abandonul de saptamana trecuta la Washington, cand a fost doborata de caldura.

Un meci practic fara istoric in fata lui Vekic, jucatoare care a pierdut categoric primul set si abia in debutul actului al doilea a dat semne ca se afla totusi pe teren.

Cel mai complicat game al meciului pentru Halep a fost la 1-1 in debutul setului secund. Vekic a revenit de la 0-40 pe serviciul lui Halep si a fortat-o pe aceasta sa-si ridice serios nivelul pentru a ramane in fata pe tabela.

Halep a raspuns apoi cu un break la zero pentru 3-1 si de acolo pana la final Vekic n-a mai luat decat un game.

Reactie la cald

"A fost o primire foarte calduroasa aici in Canada. Am jucat un tenis bun aici, sunt foarte fericita sa ma intorc si sunt bucuroasa de cum am jucat astazi"

"Nu e vorba numai de rezultat, ci de modul cum am jucat. Am jucat agresiv, am fost rapid. Acesta sunt obiectivele mele din fiecare zi"

"Sper sa fie mandru de acest meci (n.r. Patrick Muratoglu), ultimul n-a fost formidabil. Am vorbit inainte de meci", a declarat Simona Halep la interviul acordat imediat dupa meci.

Doar 29 de puncte a adunat Vekic tot meciul si n-a avut nici macar o minge de break.

Halep a adunat 16 lovituri castigatoare si a avut doar opt erori nefortate. Croata si-a trecut in cont 5 puncte castigatoare si nu mai putin de 24 de erori nefortate.

In turul urmator Halep joaca impotriva invingatoarei dintre chinezoaice Shuai Zhang si Cristina Bucsa.



Simona Halep incepe in forta la Toronto