Tenis

Simona Halep in pericol sa rateze participarea la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/tenniscircus

Accidentata la glezna in timpul finalei de la Roma, Simona Halep a aflat, marti, verdictul medicilor in privinta sanselor de a evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Potrivit medicilor care au consultat-o, Halep a suferit o luxatie la glezna piciorului drept si are in acet moment 50 la suta sanse sa fie pe teren la Roland Garros.

“Am ajuns mai devreme la Paris pentru tratament. Examenul RMN arata o luxatie a ligamentelor dupa accidentul de la Roma. Imi tin degetele incrucisate pentru Roland Garros si voi face tot ce este posibil pentru a fi pregatita”, a spus Halep intr-o postare in limba engleza pe contul personal de Instagram.

“Doctorii spun ca sunt 50/50 sanse in acest moment, dar am facut imbunatatiri mari de duminica incoace. Va multumesc tuturor pentru incurajari. Ramanem increzatori”, a incheiat Halep.

Simona Halep se numara printre favoritele la castigarea turneului de la Roland Garros in conditiile in care Serena Williams si Maria Sharapova nu participa.



Simona Halep in pericol sa rateze participarea la Roland Garros