Tenis

Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Sursă foto: https://twitter.com/Saul4th/

Pentru a 34-a oara in cariera Simona Halep va disputa o finala in circuitul WTA, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina dupa un meci aprig incheiat dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4. In decisiv Halep a revenit de la 1-4!

Dupa trei infrangeri la rand suferite in fata Elinei Svitolina pentru Simona Halep a venit si vremea revansei, dar meciul de la Doha a fost unul extrem de dificil.

Primul set a fost unul dominat de Halep si care a fost adjudecat la adapostul a doua break-uri. Svitolina a condus doar la 1-0, dupa care n-a avut raspuns la jocul Simonei.

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Halep incepea setul secund la serviciu si trecea in avantaj, dupa care Svitolina obtinea primul game la zero. Jucatoarea din Ucraina a rupt apoi echilibrul distantandu-se la 3-1 cu break in fata.

Svitolina a incheiat setul cu break si a continuat seria in decisiv ajungand la cinci game-uri la rand obtinute fara raspuns din partea Simonei.

Momentul hotarator al meciului s-a consumat la 4-1 pentru Svitolina pe serviciul Simonei Halep, cand fosta lidera mondiala nu a cedat niciun centimetru si a salvat trei mingi de break intr-un game de opt minute!

Ratarile au cantarit decisiv pentru moralul Elinei Svitolina, jucatoarea din Ucraina prabusindu-se total, in timp ce Halep a apasat puternic pe acceleratie.

Halep povesteste cum a invins-o pe Svitolina: "Cu inima!"

Pana la final pe teren o singura jucatoare a impus ritmul si aceasta a fost Simona Halep!

Pentru celalalt loc in finala de la Doha se infrunta Angelique Kerber din Germania si Elise Mertens din Belgia.



Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina