Tenis

Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Sursă foto: Simona Halep Twitter

Aventura pentru Simona Halep la turneul de la Adelaide s-a incheiat in faza sferturilor de finala.

Fosta lidera mondiala si favorita numarul 2 la turneul australian a fost invinsa, joi, de bielorusa Aryna Sabalenka, cu 6-4, 6-2.

Primul set a fost controlat de Sabalenka, jucatoare care a riscat mai mult si a fortat limita terenului la majoritatea punctelor. Bielorusa a ajuns la 4-2 cu break in fata, moment in care Halep a ridicat nivelul si a recuperat deficitul de pe tabela.

Finalul setului a apartinut numarului 12 mondial, care incheiat primul act cu 6-4, dupa care a avut un start de set secund fulminant. Sabalenka s-a distantat la un neverosimil 5-0 dupa o serie incredibila de sapte game-uri la rand.

Practic de la 4-4 in primul set Halep n-a mai avut reactie pana la 5-1 in al doilea set, cand nu se mai puteau face prea multe pentru economia partidei.

Este prima infrangere pe care Simona Halep o sufera in fata Arynei Sabalenka, jucatoare pe care o invinsese de doua ori pana acum, in 2018.

Pentru Halep urmeaza Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului care debuteaza pe 20 ianuarie intr-un Melbourne cu probleme din cauza incendiilor de vegetatie care au afectat tara continent din emisfera sudica.Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)