Tenis

Simona Halep dezvaluie de ce a pierdut cu Makarova la Australian Open si de ce a batut-o la Dubai (audio)

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ekaterina Makarova despre cele doua partide jucate cu rusoaica, una pierduta la Australian Open in urma cu o luna, iar a doua castigata joi seara la Dubai WTA. Unul dintre putinele sale interviuri in care vorbeste liber, interesant, fara limbaj de lemn.

Interviul audio este aici, traducerea mai jos.

Halep a fost intrebata de jurnalisti, la Dubai, ce a facut diferenta intre infrangerea cu Makarova de acum o luna si victoria de la Dubai: "In primul rand, in Australian a fost o suprafata diferita. Nu am putut simti deloc mingea in timpul meciului. Aici la Dubai a fost mai bine pentru mine si am luptat pana la final. In Australia nu am facut-o, nu am luptat si, atunci cand nu lupti, pierzi meciul chiar de la inceput. Asa ca am incercat la Dubai sa joc cel mai bun tenis, sa joc mai agresiv, pentru ca ea joaca bine daca lovesti mingile tare. Uneori am incercat mingi inalte si am incercat sa schimb mereu tactica. A fost un meci greu", a spus Halep.

"Am avut cinci mingi de meci, dar nu am crezut in mine in acele momente. Am incercat sa termin repede si nu a fost o idee buna, pentru ca m-am grabit putin. Am fost foarte nervoasa si am vrut sa trimit lovituri castigatoare, insa nu e posibil la acest nivel. Insa am fost concentrata, la 5-5 m-am gandit sa servesc asa cum am facut-o in primul set si a iesit bine", a spus Halep. 

Simona Halep joaca vineri, de la ora 17:00, in semifinalele de la Dubai cu Caroline Wozniacki, live aici.

Wozniacki a declarat dupa meciul castigat in sferturile de finala ca se simte mai bine si ca i-a trecut o febra pe care a avut-o in aceste zile, asa ca ea va fi cel mai probabil intr-o buna forma fizica in partida cu Simona Halep. 



Simona Halep dezvaluie de ce a pierdut cu Makarova la Australian Open si de ce a batut-o la Dubai (audio)