Tenis

Simona Halep, debut furtunos de turneu la Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/Andre_SilvaRS/

Putin peste o ora a petrecut Simona Halep pe teren, duminica, in confruntarea cu Margarita Gasparyan din Rusia, in primul tur la Madrid.

Simona Halep s-a impus cu 6-0, 6-4 dupa o ora si un sfert intr-un meci pe care l-a dominat aproape in totalitate.

Gasparyan, o jucatoare venita din calificari, n-a emis nicio pretentie intr-un prim set in care a obtinut doar opt puncte si a avut 14 la suta procentaj castigator la punctele jucate cu prima minge.

La 2-0 in setul secund Halep si-a pierdut la zero game-ul de serviciu si i-a dat incredere adversarei, insa apoi s-a distantat la 4-2 si 5-3, ratand o prima minge de meci pe serviciul advers.

Asa am trait Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid

Rusoaica a ridicat nivelul punand in teren cel mai bun tenis al sau si nu mult a lipsit sa egaleze scorul la cinci. Halep a obtinut in cele din urma break-ul care i-a adus victoria si calificarea in turul secund.

“A fost un meci bun. Primul set a fost rapid, al doilea mai dificil pentru mine. Sunt fericita ca am castigat. Nu a fost usor. In ultimele zile am fost racita si nu ma simt chiar foarte bine”, a declarat Simona Halep la finalul intalnirii.

“Inseamna foarte mult acest turneu pentru mine. Am amintiri grozave de aici. E o placere sa joc aici”, a adaugat numarul trei mondial.

Simona Halep joaca in turul doi cu invingatoarea dintre Alison Riske si Johanna Konta.



Simona Halep, debut furtunos de turneu la Madrid