Tenis

Simona Halep: ”Coșmarul s-a încheiat”

Sursă foto: https://twitter.com/TheTennisLetter

Jucătoarea Simona Halep a transmis un mesaj pe conturile sale din social media în care vorbește despre suspendarea pentru dopaj și procesul de la TAS.

“Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată”

“Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o.

”Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul! Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu imediat ce le voi primi. Vă doresc toate cele bune. Binele şi adevărul înving întotdeauna”, a transmis Simona Halep.

Apelul făcut de fosta lideră mondială la TAS s-a judecat în perioada 7-9 februarie și decizia urmează să fie anunțată în perioada următoare.

Simona Halep este suspendată patru ani pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la un control antidoping efectuat la US Open 2022.Simona Halep: ”Coșmarul s-a încheiat”