Tenis

Simona Halep castiga primul meci la Roland Garros: “Vreau sa ajung departe”

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Finalista in urma cu trei ani la Roland Garros, Simona Halep pare ca a trecut peste accidentarea suferita la Roma si a debutat cu o victorie categorica in Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Halep, cap de serie numarul 3, a depasit-o pe Jana Cepelova, cu 6-2, 6-3, dupa un meci intins pe durata a doar 67 de minute.

Inca de la inceput Halep a luat-o tare pe Cepelova reusind break-ul, dupa care Cepelova a trecut pe prima si singura data la conducere.

De la 2-1 pentru slovaca au urmat nu mai putin de sapte game-uri la rand obtinute de Halep (6-2, 2-0).

Cepelova a mai avut un moment de revenire in setul doi, cand a egalat la 2-2, si apoi a recuperat un break. De fiecare data Halep a raspuns cu rebreak, desprinzandu-se in cele din urma in castigatoare.

Reactie la cald

Sunt fericita sa joc aici la Roland Garros. Nu este usor de jucat cu Jana, o adversara dificila, dar m-am descurcat bine. E ceva special aici si vreau sa multumesc tuturor pentru sustinere. Vreau sa merg departe in turneu.

Ce urmeaza

Halep o intalneste in turul doi pe Tatjana Maria din Germania, jucatoare in fata careia are palmares negativ (0-2), dar pe care n-a mai intalnit-o din 2009 de la un turneu ITF, cand Simona evolua intr-o alta liga.

Maria ocupa in prezent locul 102 mondial.



Simona Halep castiga primul meci la Roland Garros: “Vreau sa ajung departe”