Tenis

Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Cincinnati

Sursă foto: twitter.com

In pofida victoriei cu 6-4, 6-3 obtinuta in fata Anastasiei Sevastova pentru un loc in sferturile de la Cincinnati, Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decat il arata scorul. Meciul a fost live text aici.

Inceputul bun al jucatoarei noastre (2-0), cu break in fata, a fost urmat de o serie de patru game-uri la rand obtinute de Sevastova.

Condusa cu 4-2 la fel ca si in partida cu Taylor Townsend din turul anterior, Halep a sunat adunarea si l-a chemat la banca pe antrenorul Darren Cahill.

Sfaturile tehnicianului australian s-au dovedit mai mult decat pretioase, iar Halep a intors rezultat in favoarea sa castigat setul, cu 6-4.

Seria pozitiva a continuat in debutul setului secund, Halep distantandu-se la 3-0 dupa o serie de noua game-uri castigate la rand.

Pentru a doua oara in meci Halep si-a pierdut serviciul la zero, permitandu-i adversarei sa revina la 3-2 pe tabela.

Din nou Cahill a fost chemat la banca si sfaturile acestuia au facut din nou diferenta, Halep reusind un break la zero in game-ul imediat urmator.

La 5-2 jucatoarea noastra rata o minge de meci pe serviciul advers, astfel de partida s-a decis in game-ul urmator nu inainte ca Halep sa fi salvat o sansa de break a adversarei.

Halep merge in sferturi pentru al cincilea an consecutiv la Cincinnati dupa un meci de o ora si 18 minute, urmand a o intalni pe invingatoarea dintre Dominika Cibulkova si Johanna Konta.



Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Cincinnati