Tenis

Simona Halep, calificare in finala de la Dubai

Sursă foto: https://twitter.com/WTA_insider

Dupa doua meciuri de trei seturi in care a revenit si chiar a trecut prin mari emotii fiind aproape de eliminare, Simona Halep a stat doar 62 de minute pe teren in semifinala de la Dubai cu Jennifer Brady, castigata cu un autoritar 6-2, 6-0.

”Mi-a placut foarte mult. Am facut un meci mare. Cel mai bun meci al meu de cand am venit aici. Imi place sa joc si sa revin aici. Este superb si vreau sa le multumesc tuturor.

”Am luptat pentru fiecare minge, am crezut, muncesc din greu. Zi de zi am crescut nivelul de intensitate. Nu mi-am dat seama in timpul meciului cu Ons Jabeur ca ea a avut minge de meci. Astfel de meciuri imi dau incredere.

”Rybakina este o adversara dificila, puternica. Este o adevarata provocare sa joc pentru inca un titlu”, a spus Simona Halep dupa victoria cu Jennifer Brady.

Un meci practic fara istoric in care fosta lidera mondiala nu i-a lasat nicio sansa adversarei.

La totalul punctelor Halep a avut 22 de puncte in plus pentru cea mai categorica victorie din aceasta saptamana la Dubai.

Elena Rybakina din Kazahstan, campioana de la Bucuresti din 2019, se afla la a patra finala din acest an.

A castigat la Hobart si a pierdut la Shenzhen si Sankt Petersburg. Cifrele Elenei Rybakina in 2020 sunt fabuloase: 19 victorii si trei infrangeri.

Halep si Rybakina s-au mai intalnit o singura data pana acum, la Wuhan in 2019, cand Simona a abandonat in primul set la scorul de 5-4 in favoarea adversarei.



Simona Halep, calificare in finala de la Dubai