Tenis

Simona Halep, calificare facila in turul 2 la Moscova

Sursă foto: https://twitter.com/denisPashchenko/

Jucatoarea Simona Halep a cedat doar cinci game-uri in meciul cu Anastasia Potapova din primul tur la Kremlin Cup.

O partida pe care Simona Halep a castigat-o, cu 6-1, 6-4, in fata unei jucatoare de pe locul 68 mondial.

Primul set a fost unul de 39 de minute si, in pofidat scorului afisat, disputa a fost una mult mai echilibrata pe teren.

Singurul game al rusoaicei a fost obtinut pe serviciul lui Halep, dupa ce fosta lidera mondiala castigase primele doua game-uri din meci.

Setul al doilea a inceput cu Halep la conducere (3-1), insa a urmat o serie de trei game-uri la rand din partea rusoaicei.

Halep a obtinut break-ul prin care egala scorul (4-4), dupa care a salvat trei mingi de break si a incheiat ulterior partida din a doua sansa de meci.

Intrebata daca se gandeste la castigarea titlului de la Moscova pentru a doua oara in cariera, Halep a raspuns ca “totul este posibil”.

“A fost un meci greu. Stiam ca va fi o batalie dura. Am ramas increzatoare pana la final si serviciul m-a ajutat foarte mult.

“Este greu sa ma gandesc la titlu. Am fost accidentata anul acesta si nu am jucat prea mult, dar totul este posibil. Voi lupta pentru fiecare meci pe care il voi disputa”, a spus Simona Halep.

Adversara din turul 2 se va alege in urma meciului dintre rusoaicele Veronika Kudermetova si Oksana Selehmeteva, aceasta din urma ajunsa pe tablou in urma calificarilor.



Simona Halep, calificare facila in turul 2 la Moscova