Tenis

Simona Halep, calificare facila in semifinale la Shenzen

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la turneul de la Shenzen, dotat cu premii totale in valoare de 500.000 de dolari, si ajunge in penultimul act dupa o noua victorie facila. Semifinala are loc vineri dupa ora 6:00, iar jucatoarea noastra o va intalni pe favorita locala Saisai Zheng (20 de ani, locul 97 WTA). Pana acum Halep a jucat mereu in al doilea meci al zilei pe Central, dar de fiecare data programul nu a fost respectat si partidele Simonei au inceput mai tarziu decat cel mai optimist grafic. Meciul de vineri este de asemenea live text pe Onlinesport.ro

Halep a invins-o, joi, pe Alexandra Krunic, cu 6-3, 6-3, la capatul unui meci pe care l-a controlat in totalitate.

Un break a facut diferenta in favoarea Simonei Halep intr-un prim set in care jucatoarea noastra a avut 2-0, dar a ratat sansa desprinderii la 3-0.

Ecartul de trei game-uri a fost in cele din urma stabilit si Halep a condus cu 4-1 si 5-2 inainte de castigarea setului.

Halep a inceput cu un break setul al doilea si a condus cu 2-0 si 3-1, dupa care a cedat doua game-uri la rand fara sa castige macar un punct.

A fost momentul de usoara cadere in jocul Simonei, dar de la 3-3 aceasta a ridicat din nou nivelul si cu un break urmat de game la zero pe propriul serviciu avea sa-si apropie victoria (5-3).

Finalul meciului a fost dominat de Halep, care s-a impus cu un alt break si o va intalni in semifinale pe reprezentanta gazdelor Saisai Zheng.

“Este primul meu turneu al anului si sunt pentru prima data la Shenzen, unde ma simt foarte bine. Sper ca publicul sa fie de partea mea si maine (n.r. - in meciul cu Saisai Zheng”, a declarat Halep imediat dupa victoria cu Alexandra Krunic.

Calificarea in semifinale la Shenzen ii va aduce Simonei Halep un cec in valoare de 29.730 de dolari si 110 puncte WTA.

[news-111699]



Simona Halep, calificare facila in semifinale la Shenzen