Tenis

Simona Halep are o problema de ordin mental: "Sa consulte un psiholog"

Florin Segarceanu, fost tenismen in circuitul profesionist si multi ani capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, considera ca Simona Halep are o problema de ordin mental in acest sezon si de aceea recomanda consultarea unui psiholog.

“Din pacate, nu exista o reteta pentru a scapa de presiune; are nevoie de multe meciuri cu greutate, dar si de cineva care sa o ajute la acest capitol, si ma refer la un psiholog”, a declarat Segarceanu pentru Ziarul Ring.

De asemenea, acesta mai crede ca schimbarea antrenorului nu poate aduce rezultate peste noapte, iar Halep nu ar fi trebuit sa declare ca se astepta la un insucces inaintea turneului de la Madrid.

[news-113686]

“Nu-i normal sa spui ca te astepti la un insucces inaintea unui turneu. Este un an important pentru ea, are de aparat multe puncte si nu are voie sa aiba o astfel de atitudine”, a adaugat Segarceanu.

Simona Halep a parasit inca din primul tur competitia la Madrid, unde in 2014 ajungea pana in finala.

Aceasta poate pierde locul doi in clasamentul mondial daca Maria Sharapova joaca finala, caz in care Halep ar revenit pe pozitia a treia in WTA.

[news-113687]



Simona Halep are o problema de ordin mental: "Sa consulte un psiholog"