Tenis

Simona Halep joaca la Rogers Cup. Top 25 WTA, prezent integral

In timp ce pregateste revenirea in circuit, pe 10 august la Toronto, Simona Halep vorbeste despre obiectivul sau pentru a doua parte a sezonului 2015.

Pana la US Open jucatoarea noastra va participa la Toronto, Cincinnati si New Haven.

La Toronto, in Canada, vor fi prezente toate jucatoarele din Top 25 WTA. "Nu am mai jucat aici de cattiva ani, asa ca abia astept sa evoluez in fata fanilor canadieni", a spus Halep.

Halep a primit un wild card pentru Rogers Cup. Intreaga lista de participante este aici si se poate observa ca toate numele mari sunt prezente.

Turneul Rogers Cup de la Toronto se joaca in perioada 8 - 16 august.

Gandul la Singapore

Cu trei titluri obtinute in primele luni ale anului, urmate de eliminari in fazele inferioare la Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep se gandeste si la Turneul Campioanelor de la Singapore.

In 2014, Halep a disputat finala la Turneul Campioanelor, dupa ce in faza grupelor a obtinut prima victorie din cariera in fata Serenei Williams.

De aceea, turneul din Singapore a devenit unul dintre favoritele jucatoarei noastre si Halep spune ca abia asteapta sa revina acolo.

Pentru aceasta trebuie sa ramana intre primele opt jucatoare din lume in 2015.

"La inceputul anului mi-am propus sa ajung din nou acolo si lupt doar cu gandul la Singapore. Fiecare meci e ca o finala si ai partide grele din prima zi. Este cel mai important turneu pentru mine si unul dintre cele mai mari ale anului", a spus Halep pentru site-ul oficial WTA.

Halep mai spera ca in acest an sa evolueze si mai bine la Singapore, desi pana atunci mai are de trecut un turneu de Mare Slem, la US Open.



Simona Halep joaca la Rogers Cup. Top 25 WTA, prezent integral